.

Wie ben ik

Hoi, ik ben Gooitske Hoekstra en woon in Harlingen en vanuit deze mooie Elfstedenstad werk ik ook. Mijn werkervaring begon bij de Koninklijke Marechaussee als 18- jarige. Ik heb een prachtige tijd in deze organisatie gehad en ik heb zoveel mogen leren.

Het mooie van zo’n grote organisatie is dat je kunt ontdekken waar je kwaliteiten liggen omdat er zoveel verschillende functies zijn. Toen ik instructeur werd, wist ik het zeker, dit is waar ik blij van word. Het coachen en begeleiden van leerlingen is een proces waarbij je op zoekt gaat naar de talenten en kwaliteiten, het mooie is dat iedereen die heeft. En focus je op het laten groeien van die zaken, dan krijg je mensen die positief, vol vertrouwen inzichzelf en met open vizier de wereld ingaan.

Ik kon er al mijn passie in kwijt en hier is dan ook de basis ontstaan voor wat ik tegenwoordig doe. Na bijna 17 jaar was het tijd om mijn hart te gaan volgen en op zoek te gaan naar mijn nieuwe uitdaging. En na wat omzwervingen heb ik die gevonden in mijn eigen praktijk. 

Men zegt wel eens, je hoeft het niet te hebben meegemaakt om het te begrijpen, maar het maakt het wel makkelijker. Zo heb ik zelf een paar jaar geleden een flinke burn-out gehad. Ik heb toen wel gemerkt hoe lastig het is om uit te leggen wat dat met je doet.

Ik herken dan ook als geen ander de klachten die je omschrijft en snap daadwerkelijk waar je doorheen gaat. Zoals Johan Cruijff al zei: ’Elk nadeel heb z’n voordeel’.

Deze ervaring samen met mijn werkervaring in het coachen en begeleiden is een solide basis om samen een persoonlijk plan op te stellen hoe jij weer lekker Op-weg kan gaan. Daarbij kijken we naar de 4 pijlers die bij de vitaliteit van belang zijn: energie, gezondheid, leefstijl en welzijn. Ik ben iemand waarbij het gezegde ‘What you see is what you get’ telt. Ik ben eerlijk en recht door zee. Gepassioneerd over wat ik doe en betrokken bij mijn cliënten. Ik mag doen wat ik het leukste vind en ik hoor vaak dat mijn ogen twinkelen als ik het over mijn werk heb. Niet gek toch?

Ik hoop tot snel!

Liefs Gooitske

GOOITSKE HOEKSTRA www.op-weg.nu • 06-481 60 600 • Molenrak 26 • 8862 DE Harlingen • gooitske@ op-weg.nu